فارسات الاسلام

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى بنات مسلمات بجد ونفسهم يوصلوا للناس ان التدين نهر السعادة


5 مشترك

    طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

    قلبى يتمنى الثبات
    قلبى يتمنى الثبات
    Admin


    المساهمات : 210
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 28
    الموقع : فى بيتى

    طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ Empty طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

    مُساهمة  قلبى يتمنى الثبات الإثنين أغسطس 24, 2009 5:28 am

    السلام عليكم ورحمته الله











    المقادير:• كيس مكرونة أقلام.
    • نصف دجاجة مسلوقة ومخلية من العظم ويفضل الصدور.
    • 1/2 كوب جبنة موتزاريلا أو شيدر.
    • 3 معالق كبيرة زبدة.
    • 1/2 كوب كبير دقيق.
    • 4 كوبايات لبن.
    • ملح وفلفل.
    • بيضة.

    الطريقة:
    1- هنسلق المكرونة وبعد كده نحطها في مصفاة ونغسلها كويس بالمية الباردة علشان ما تلزقش مع بعضها وبعد كده نسيبها في المصفاة علشان تصفي أي مية فيها.
    2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف إليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقي ذهبي بعد كده نضيف إليه اللبن تدريجيا مع التقليب المستمر لغاية ما يبقى قوامه سميك، بعد كده نضيف إليه الملح والفلفل الأسود ونشيليه من على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم مع بعض.
    3- هنجيب قطع الدجاج المخلية ونضيفها إلى المكرونة ونضيف إليهم قليل من الموتزاريلا ونقلبهم مع بعض كويس.
    4- هنجيب صينية فرن وندهنها بشوية بشاميل وبعد كده نحط فيها المكرونة والفراخ والموتزاريلا وبعد كده نغطي وش الصينية بطبقة من البشاميل.
    5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة ساعة إلا ربع وبعد كده نخرجها ونحط على وشها باقي الجبنة الموتزريللا أو الشيدر وندخلها الفرن تاني لمدة ربع ساعة أو لغاية ما لونها ما يبقى ذهبي نخرجها ونقطعها ونحطها في طبق التقديم.



    وبألف هنا وشفا



    ويارب تعجبكم
    دمعة غدير
    دمعة غدير


    المساهمات : 96
    تاريخ التسجيل : 14/07/2009
    العمر : 28
    الموقع : ع الكرسى

    طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ Empty رد: طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

    مُساهمة  دمعة غدير الثلاثاء أغسطس 25, 2009 7:54 am


    مممممممممممممم geek
    شكلها كدة رووووعة
    جوعتينا يا نادية
    هجربها ان شاءالله
    ميرسى يا قمر
    عالموضوع اللذيذ دة
    I love you I love you I love you

    brave_heart
    brave_heart


    المساهمات : 146
    تاريخ التسجيل : 12/07/2009
    العمر : 28
    الموقع : قاعدة ع المنتدى

    طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ Empty رد: طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

    مُساهمة  brave_heart الثلاثاء أغسطس 25, 2009 8:15 am

    يا نادية ياريت تراعى شعورنا ....احنا برده بنى ادمين و لسه ما فطرناش
    و بعدين من امتى يا بت و انتى بتطبخى؟ هاه
    من ورايا يا تيييت!!
    و بعدين انا جعانة و امى لسه مابدأتش ف الاكل اصلا
    و حالتى تصعب ع الكلب و الله
    اهئ اهئ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


    عدل سابقا من قبل brave_heart في الأحد أغسطس 30, 2009 10:50 am عدل 1 مرات
    عاشقة HAMSA TEAM
    عاشقة HAMSA TEAM


    المساهمات : 134
    تاريخ التسجيل : 12/07/2009
    العمر : 28
    الموقع : قدام الكمبيوتر

    طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ Empty رد: طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

    مُساهمة  عاشقة HAMSA TEAM الخميس أغسطس 27, 2009 5:21 am

    الله يا نادية
    جوعتيني وانا صايمة
    شكلها فعلا طعمها يجنن
    انا فعلا جعت والله
    ربنا يسامحك
    مشكووووووووووووووورة
    the black flower
    the black flower


    المساهمات : 23
    تاريخ التسجيل : 05/09/2009

    طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ Empty رد: طريقه عمل المكرونه النيجرسكو؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

    مُساهمة  the black flower الأربعاء سبتمبر 16, 2009 7:20 am

    الصراحه ياناديه
    انا مفهمتش حاجه
    مش مهم المهم هو
    طعماها عامل لزاى 
    ههههههههههههههههههه
    شكرا على الاكله الجامده

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء مايو 08, 2024 4:22 pm